2019 Honda Pass retad

2019 Honda Pass retad

Honda har en ny SUV som den siktar på helgen äventyrsmängden som kommer till LA Auto Show. Den nya SUV: n är Passport 2019, och Honda säger att den kommer att sitta i linjen mellan CR-V och Pilot. Idén med passet var att bygga en SUV som var en daglig förare med komfort men som kunde gå off-road på helgerna.

Passet utvecklades i USA av Honda och kommer att byggas i USA i Lincoln, Alabama. Honda har inte erbjudit några hårda detaljer eller tydliga bilder av passet just nu. Vi vet att det kommer att finnas att köpa i början av 2019.

Det kommer att avslöjas officiellt den 27 november med avslöjandet live-streamat på Honda YouTube-kanal. “Det nya passet är en mer personlig, kraftfull och off-road-SUV som träffar den söta platsen mellan daglig körkomfort och helgen off-road, all-weather äventyr kapacitet,” säger Henio Arcangeli, Jr., senior vice president för American Honda Motor Co., Inc. & General Manager, Honda Division. “Med kundernas efterfrågan på stadsjeepar fortsätter att växa kommer det nya äventyrsklara passet att stärka vårt sortiment ytterligare, locka nya köpare och behålla befintliga kunder i Honda-familjen.”

via Honda News

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden