2019 Toyota 86 TRD Special Edition syftar till renhet

2019 Toyota 86 TRD Special Edition syftar till renhet

Fans av Toyota 86 är alltid på jakt efter en ny version av bilen. Många av dessa fans hoppas att en ny version dyker upp som ger bilen mer kraft, men tyvärr händer det aldrig. Det har verkligen inte hänt med 86 TRD Special Edition 2019. Toyota kallar det “Ultimate Performance” 86 men den har samma 2.0L 205hk Boxermotor.

Vad specialutgåvan får är Brembo-bromsar, SACHS-dämpare, TRD Body Kit, Michelin Pilot Sport 4 trötta, speciella designdetaljer och ett TRD-avgas. Köpare kan välja bilen med uppvärmda yttre speglar, nyckelfri inmatning med tryckknappsstart, matt svart bakre vinge, dubbelzon AC och andra godbitar.

Du kan få bilen med en 6-växlad manuell eller sex-växlad automatisk. En ny yttre färg som heter Neptune och röd / svart interiör finns nu. Bilen kommer att vara begränsad till 1 418 tillverkade enheter och den kommer att säljas för 32 420 dollar med tillgängligheten inställd till augusti. Interiören ser verkligen cool ut med mocka-liknande trim i överflöd. Det är synd att den här speciella versionen inte kom med cirka 250 hk.

via Toyota

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden