2019 Yenko Stage II Camaro har 1000 hk

2019 Yenko Stage II Camaro har 1000 hk

Specialfordonsteknik har meddelat att personer med fickor som är tillräckligt djupa för att ha råd att nu kan beställa Yenko / SC Stage II Camaro 2019 direkt från Chevy-återförsäljare. Bilen är en begränsad produktionsresa med endast 25 enheter som byggs. Alla är byggda på Camaro 1SS eller 2SS 2019 med 1LE-paketet.

Det 1LE-paketet ger med sig några väldigt coola funktioner, inklusive Magnetic Ride Control, Electronic Limited-Slip Differential, Performance-Tuned suspension med unika bussningar, fjädrar och stabilisatorstänger, och kraftigt kylsystem inklusive motoroljekylare, dubbla utombordare, transmission kylare och bakre differentialkylare. Yenko-tillägg inkluderar en motor som har gått igenom med uppdaterade stavar, kolvar och många andra delar för att överleva en massiv kompressor och massor av boost.

Ändringarna i bilen ger den 1000 hk. Massor av godbitar läggs till i bilen också och Recaro-säten är en del av 1LE-paketet. Var och en av de 25 bilarna är numrerade och har ett ursprungsintyg för att bevisa äktheten. Priserna är oanmälda men förvänta dig att dessa bilar kostar stora pengar.

via specialfordonsteknik

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden