2020 Harley-Davidson LiveWire är dyrt

2020 Harley-Davidson LiveWire är dyrt

Försäljningen på Harley-Davidson gör ont när äldre förare går i pension och nya förare ersätter inte förlusterna. Harley tror att åtminstone en del av problemet är att dess traditionella högljudda kryssare inte tilltalar yngre köpare. För dessa har Harley LiveWire som kommer att lanseras som en 2020-modell.

LiveWire är en elektrisk motorcykel som har en MSRP på $ 29700 före ett federalt skatteincitament värt $ 2500. Harley kanske tror att bristen på cyklar som tilltalar yngre förare är problemet, men det har utsikt över vad många ser som det verkliga problemet.

Det är motorcyklar som kostar lika mycket som en fin bil. De som vill vara gröna kan få en Hyundai Kona för inte mycket mer än LiveWire och använda den hela tiden och bära saker med sig. Motorcyklar ses som leksaker och när köpare kan rulla in i ett japanskt varumärkesbutik och åka ut för en bråkdel av LiveWires MSRP är Harley en tuff försäljning. LiveWire rankas till 110 mil; det är svårt att föreställa sig att LiveWire kommer att rädda Harley-Davidson-varumärket.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden