2020 Hyundai Palisade klämmer in tre rader med sittplatser i ett sexigt paket

2020 Hyundai Palisade klämmer in tre rader med sittplatser i ett sexigt paket

Hyundai har rullat ut en ny medelstor SUV som är avsedd att se bra ut och hämta många människor på LA Auto Show. Den nya SUV kallas Palisade och tar sin plats som flaggskeppet Hyundai SUV. Hyundai säger att den är idealisk för vägresor med en 10-tums navigationsskärm, trådlös enhetsladdning, sju USB-portar, andra rad ventilerade säten, växling för tråd och takbaserade diffusoröppningar.

Hyundais SmartSense-hjälpteknik kommer som standard. SUV: n kan ta upp till åtta personer med eldrivna tredje radstolar och andrahandsstolar med en knapptryckning. Andra funktioner inkluderar Android Auto, Apple CarPlay och ett tillgängligt premium Infinity-ljudsystem. Hyundai passar också bilen med en färg HUD för att placera viktig körning på vindrutan.

Eftersom detta är en större bil, har den en Driver Talk-intercom i bilen med konversationslägen bakom och vilolägen. Kraften sker via en 3,8 L V6-motor som ger 291 hk och 262 lb-ft vridmoment och kan sätta kraft på alla fyra hjulen tack vare HTRAC AWD-systemet. Palisade kommer att träffa återförsäljare sommaren 2019; prissättning är oanmäld.

via Hyundai

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden