2020 Lexus RC F och RC F Track Edition presenteras i Detroit

2020 Lexus RC F and RC F Track Edition

2020 Lexus RC F och RC F Track Edition

Lexus har presenterat sin nya 2020 Lexus RC F och RC F Track Edition på Detroit Auto Show, RC F coupe får ett nytt utseende och den nya Track Edition är en bil med begränsad upplaga designad för att användas på banan.

RC F levereras med en 5,0 liters V8-motor och den har 472 hästkrafter och 395 lb ft vridmoment, den får också ett antal andra uppgraderingar jämfört med den tidigare modellen.

2020 Lexus RC F och RC F Track Edition

Track Edition ansluter sig till Lexus RC F-prestandakupé som har uppdaterats utförligt för årsmodellen 2020. Förbättrad aerodynamik, minskad vikt, en justerad fjädring och förbättrad styling lyfter RC F till en ny nivå av prestanda och förfining.

”Speciellt den nya RCF och Track Edition drar nytta av ständig utveckling sedan den ursprungliga lanseringen. Med de senaste förbättringarna hjälper dessa modeller ytterligare att särskilja F-varumärket genom att erbjuda snabba, hållbara, mycket kapabla prestandabilar som är beroende av en rad tekniker för att göra deras prestanda tillgänglig för förare på alla nivåer, säger Koji Sato, Executive Vice President, Lexus International.

2020 Lexus RC F och RC F Track Edition

Du kan ta reda på mer information om den nya Lexus RC F och RC F Track Edition på Lexus på länken nedan.

Källa Lexus

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden