2021 Honda Odyssey får ny standardutrustning och en uppdatering

2021 Honda Odyssey får ny standardutrustning och en uppdatering

För de människor som inte vill att en SUV ska dra runt en stor familj är det andra alternativet en minibuss. Den mest populära skåpbilen är Honda Odyssey, och den har varit topp i segmentet i ett decennium. 2021-modellen får nya LED-strålkastare och uppfriskad exteriör för alla kvaliteter. Vissa trimnivåer får ett nytt system för påminnelse om baksätet, och vissa trim använder en kamera för att visa vad som finns i baksätet på infotainmentsystemets skärm.

Målet med systemet är att förhindra föräldrar från att lämna små barn i bilen av misstag. Honda Sensing förarsäkerhetssvit är standard på alla trim. Interiöruppdateringar inkluderar uppdaterade klimatregleringar och ryggstöd på andra raden. Det har också ett mörkläggningsgaller.

Fordonet är rankat 5-stjärnigt av NHTSA och är ett IIHS-toppsäkerhetsval. Fordonet har samma 3,5 L V6 som gör 280 hk i år som tidigare år. Det kan växla mellan att fungera på sex cylindrar och på tre beroende på behov. Odyssey 2021 skulle presenteras officiellt på New York Auto Show nästa månad, men bilshowen skjöts upp till slutet av augusti.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden