2021 Hyundai Elantra och Elantra Hybrid debut

2021 Hyundai Elantra och Elantra Hybrid debut

Hyundai har tillkännagett den officiella premiären av de helt nya Elantra- och Elantra-hybridbilarna 2021. Båda är fyrdörrsmodeller och har segment-första Hyundai Digital Key. Hyundai säger att Elantra Hybrid levererar mer än 50 MPG EPA uppskattad kombinerad bränsleekonomi. Hybrid har en 1,6-liters GDI Atkinson-cykel fyrcylindrig motor kombinerat med ett litiumjonpolymerbatteri och en 32 kW elmotor.

Den kombinerade effekten är 139 hästkrafter och upp till 195 pund fot vridmoment. Den vanliga Elantra SC, SEL och Limited använder alla samma 2,0-liters MPI Atkinson Cycle-motor som ger 147 hästkrafter och 132 pund fot vridmoment. Standard Elantra-sedans använder en ny intelligent variabel växellåda medan Hybrid använder en sexväxlad dubbelkoppling.

Fordon innehåller också ett betydande antal standard säkerhetsfunktioner och trådlös Apple CarPlay och Android Auto. Inuti bilen finns ett 10,25-tums informationsdisplaykluster och ett 10,25-tums infotainment-system. Bilarna har också 64 färgstämningsbelysning och mer. Fordon kommer att finnas tillgängliga under fjärde kvartalet 2020 till ett okänt pris.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden