AT&T HTC One X + får Android 4.2.2 med Sense 5 UI

one-x-plus

För dig som fortfarande använder AT&T HTC One X + i USA, är du glad att veta att AT&T rullar ut den slutliga Android 4.2.2 Jelly Bean-uppdateringen med Sense 5.0, vilket gör det till den senaste uppdateringen för att nå enheten.

Om du inte vet meddelade HTC redan att HTC One X och One X + inte kommer att få den senaste Android 4.4 KitKat-uppdateringen, inte ens Android 4.3 Jelly Bean. Detta bör komma som en nedslående nyhet för många av dem som fortfarande använder handenheten, men jag antar att det kan vara en bra tid att byta ut den eller vänta på nästa flaggskepp som kommer.

en-x-plus

Tillsammans med alla godsaker som kommer med Android 4.2.2 Jelly Bean, kommer den med Sense 5.0 och korrigeringar relaterade till NFC och AT&T adressbok.

Uppdateringen rullar ut när vi pratar, och det bör ta några veckor innan lanseringen är klar. Det slår de tidiga enheterna, och om du har en HTC One X + från AT&T, vänta tills meddelandet kommer. Om du är för otålig kan du manuellt söka efter uppdateringen genom att navigera till Inställningar> Programuppdateringar> Sök efter uppdateringar.

Om du redan har uppgraderat, dela med oss ​​om du märker någon annan förbättring av den senaste uppdateringen med hjälp av kommentarerna nedan.

Källa: Android Police

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden