BlackBerry DTEK50 Android Smartphone tillkännages (video)

BlackBerry DTEK50

BlackBerry DTEK50

Igår såg vi några läckta bilder av den nya BlackBerry DTEK50-smarttelefonen, handenheten är nu officiell och vi har alla detaljer om BlackBerrys andra Android-smartphone.

BlackBerry DTEK50 levereras med en 5,2 tums skärm med en Full HD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar och den har en Qualcomm Snapdragon 617-processor.

Andra specifikationer på handenheten inkluderar 3 GB RAM och 16 GB inbyggt lagringsutrymme, det finns också en microSD-kortplats för extra lagring. Handenheten levereras också med kameror fram och bak.

På handenhetens framsida finns en 8 megapixelkamera för selfies och videosamtal och på baksidan finns en 13 megapixelkamera med en LED-blixt. Det finns också ett 2610 mAh batteri och enheten levereras med Android Marshmallow.

Den här nya BlackBerry Android-smarttelefonen är i grunden en Alcatel Idol 4, enheten har exakt samma hårdvaruspecifikationer.

BlackBerry DTEK50

BlackBerry tar förbeställningar på nya DTEK50 och handenheten är tillgänglig för 299 USD i Storbritannien, USA, Kanada, Frankrike, Tyskland, Spanien, Nederländerna och Italien. Du kan läsa mer om BlackBerrys andra Android-smartphone på länken nedan.

Källa BlackBerry

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden