BMW Z4 prissättning läcker och det är inte billigt

BMW Z4 prissättning läcker och det är inte billigt

Toyota Supra har aldrig varit en billig bil. Du kan inte ringa BMW: s billiga heller och det formar sig för att se ut som den nya Supra / Z4 roadster som folk har sett fram emot bara blev mycket mindre tilltalande. Prissättningen på BMW Z4 M40i har läckt ut och enligt den läckan kommer bilen att starta på $ 65 690 med destinationsavgiften.

Om den prissättningen är korrekt kommer det att bli en stor besvikelse för fans som ser fram emot bilen. Det gör en betydande prishöjning från den tidigare Z4. För pengarna får du en turbo I6-motor som producerar 382 hk. M40i lägger också till i adaptiv fjädring och 8-växlad bil.

Vi kan hoppas att en bas Z4 roadster kan vara närmare verkligheten och denna läckta prissättning representerar den fullastade versionen. M40i-varianten glider in i prisgapet mellan Porsche Boxster och Boxster S. Porsche är den mycket snyggare bilen för mina ögon. Det ser inte bra ut för Supra om Toyota försöker ta ut så mycket av en premie. Många fans beklagar redan fel på BMW / Toyota-bandet och pekar på priset som den främsta anledningen.

via motor1

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden