Detta är den nya elektriska sportbilen Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsches första alla elektriska sportbil, Porsche Taycan är officiell och vi har alla detaljer om den här nya bilen.

Taycan är en sportdörr med fyra dörrar, den kommer att finnas i en rad modeller, den översta är Taycan Turbo S som producerar 560 kW eller 761 hk, det här är cirka 750 hästkrafter.

Porsche Taycan

Det kommer också att finnas en Turbo-modell som kommer att producera 500 kW eller 680 hk, det här är cirka 670 hästkrafter, dessa bilar kommer med några allvarligt imponerande prestanda.

Porsche Taycan

Turbo S-modellen av Taycan har en 0 till 62 miles per timmes tid på bara 2,8 sekunder och Turbo-modellen har en 0 till 62 miles per timmes tid på 3,2 sekunder. Turbo S kommer att ha en räckvidd på 412 KM och Turbo en räckvidd på 450 KM.

Porsche Taycan

Båda modellerna har en toppfart på 260 KPH, vilket är cirka 161,5 miles per timme och Taycan är den första produktionselbilen med 800 volt, de flesta elbilar använder 400 volt.

Porsche Taycan

Bilen kan laddas för att ge dig upp till 100 KM räckvidd på bara fem minuter och den kan laddas till 80 procent på bara 22,5 minuter. Du kan ta reda på mer information om nya Taycan över på Porsche på länken nedan, ännu har vi inga detaljer om prissättning.

Porsche Taycan

Källa Porsche

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden