Detta kan vara den faktiska Ford Bronco 2021

Detta kan vara den faktiska Ford Bronco 2021

Fordonet som visas på bilderna här verkar sitta på en fabrik någonstans när sista handen läggs på fordonet. Bilden påstår sig vara den faktiska Ford Bronco 2021, men det diskuteras om bilden är verklig eller inte. MotorTrend säger att internt är dess personal sliten på om bilden är legitim eller inte. De pekar på saker som de mattsvarta stänkskärningarna som verkar vara för glänsande och klibbiga på sidospegeln.

Den sidospegeln ser legitim ut för oss; flera patent har sagt att spegeln skulle sitta på A-pelaren snarare än dörren eftersom dörrarna till Bronco ska vara löstagbara. Det är svårt att säga hur Broncos främre profil kommer att se ut eftersom huven är uppe, men det är inte riktigt vad jag förväntade mig.

Huruvida bilden är verklig återstår att se som avslöjandet av Ford Bronco 2001 ska ske denna månad. Om det här är den verkliga affären är det troligtvis en av de hetare terrängversionerna som har ryktats om att titta på de nötiga däcken och vad som verkar vara pärllåshjul. Vi är ganska slitna om vi gillar stilen i den här bilden och väntar tills vi ser den i ljusa bilder med huven stängd för att avgöra om vi gillar den eller inte.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden