Elon Musk-rätter uppdaterade detaljer om Tesla Cybertruck

Elon Musk-rätter uppdaterade detaljer om Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Elon Musk är ett stort fan av Twitter och tillbringar mycket av sin tid på nätverksplattformen, släpper småbitar om fordon och irriterar investerare. En av de senaste sakerna som Musk gav upp på Twitter kom när fans frågade om uppdateringar för den konstigt utformade Cybertruck. På begäran om nya detaljer från en Twitter-användare svarade Musk att Tesla arbetade med att öka dynamisk luftfjädringsresa.

Minskad storlek med ~ 3%, mittlinjen är jämnare och lägre fönsterbrädans höjd

– Elon Musk (@elonmusk) 16 april 2020

Musk noterade att en ökning skulle vara bättre för off-road och uppgav att lastbilen behövde “sparka rumpan i Baja.” Cybertruck lovades tidigare att använda en adaptiv luftfjädring med en adaptiv körhöjd som kunde toppa på cirka 16 tum. En annan användare frågade vad som var den viktigaste förändringen av lastbilen sedan prototypversionen presenterades.

Vi arbetar med att öka dynamisk luftfjädring för bättre terrängkörning. Behöver sparka rumpan i Baja.

– Elon Musk (@elonmusk) 16 april 2020

Musk svarade att lastbilen kommer att minskas i storlek med cirka tre procent jämfört med prototypen och kommer att ha en jämnare mittlinje tillsammans med den nedre fönsterbrädan. Att göra lastbilen mindre kan hjälpa till att spara vikt, vilket ökar räckvidden. Tesla har lovat att lastbilen kommer med mellan en och tre motorer beroende på vilken version köpare väljer.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden