Fler skärmdumpar av Samsungs kommande användargränssnitt

touchwiz-ui-new

Tidigare denna månad publicerade @evleaks en bild av det kommande redesignade startskärmsgränssnittet Samsung planerar att implementera i det kommande TouchWiz-gränssnittet. Det visade hemskärmsvyn, men gav inte en detaljerad titt på vad vi kunde förvänta oss av Samsung om det kommande TouchWiz-gränssnittet.

Nu, för de av er som var lite förvirrade över användargränssnittet, publicerade de ökända @evleaks ännu en skärmdump av det kommande TouchWiz-användargränssnittet.

touchwiz-ui-new

Bilden nedan visar användargränssnittet som liknar de kort som finns i Google Now. Det visar användarna all information från övervakning av hälsorelaterade aktiviteter till sport till flyg- och väderinformation och mycket mer.

Mer från den Samsung-startskärmen. pic.twitter.com/5Z0jKKxXYN

– @evleaks (@evleaks) 19 januari 2014

Det finns ingen bekräftelse om korten som visas ovan är från Google Now, men det verkar annorlunda eftersom det också visar vissa incheckningar och mediedelning tillsammans med de andra korten.

Tänk också på den här saken att användargränssnittet kan vara i en “mockup” -fas och den verkliga uppbyggnaden kan visa sig vara helt annorlunda, om detta är den verkliga affären. Dessutom ger den läckta bilden oss inga extra detaljer om dess gränssnitt, men det är fortfarande och intressant fynd från den ökända läckaren.

Tja, låt oss bara ta detta med ett saltkorn, som dess enda tjänsteman när det kommer från den koreanska OEM-tillverkaren själv. Det här kan vara en riktig affär, men vi kommer inte att lägga alla ägg i en korg eftersom det slutliga gränssnittet kan visa sig vara helt annorlunda. Vi uppdaterar dig om vi får mer information.

Källa: Twitter

Bildkredit: @evleaks

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden