Ford visar upp polisavlyssningsverktyget 2020

Ford visar upp polisavlyssningsverktyget 2020

Bilen du ser här är att rida polisavdelningar runt USA kommer att rulla runt. Det kallas Police Interceptor Utility 2020 och det levereras som standard med en hybrid fyrhjulsdriven drivlinje. Hybriddrivlinan lovar att spara polismyndigheter och skattebetalare så mycket som $ 5 700 per år i fordon i bränslekostnader över det nuvarande polisavlyssningsverktyget.

Fordonet beräknas ha ett bränsleekonomiskt betyg på 24 mpg kombinerat, en förbättring med 41% jämfört med nuvarande 3,7 liter gasdrivna Police Interceptor Utility-fordon. Trots att det är en hybrid är fordonet fortfarande mycket upp till uppgiften att jaga brottslingar.

Testning av Michigan State Police visade att den nya Police Interceptor Utility Hybrid har den snabbaste 0-100 mph accelerationen, snabbaste varvet, snabbaste genomsnittliga varvet och den högsta topphastigheten på 137 mph kontra de konkurrerande poliserna som testats. Några av dem hade V8-motorer under huven. Det enda fordonet som var snabbare var standard 3.0L EcoBoost Ford Police Interceptor Utility.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden