Galaxy S4: startprogrammet och väderwidgeten för andra smartphones

Galaxy S4: startprogrammet och väderwidgeten för andra smartphones

När vi jämförde Samsungs Touchwiz och HTC Sense användargränssnitt igår, här är några goda nyheter för dem som trodde att Touchwiz vann. Utvecklarna av xda-forumet har arbetat för att göra dzu S4 launcher tillgänglig för alla.

touchwizs4

För en gångs skull är det hetare i Berlin än i Paris! / © NextPit

Om du alltid har velat upptäcka och testa Galaxy S4-väderwidgeten har du nu chansen! Allt du behöver är en smartphone som kör åtminstone version 4.1 av Android och AOSP, CyanogenMod eller ett lagergränssnitt – det vill säga ren Android – av roten och en Anpassad återställning.

Så här installerar du det

Jag inbjuder dig att ladda ner versionen som motsvarar din enhet på xda-utvecklarforumet här. För min Galaxy Nexus behöver jag XHDPI-varianten. Ladda ner Zip-filen på din smartphone, starta om till återställning och blixt .zip-filen. Gör i förväg, som alltid, en säkerhetskopia för att skydda dig mot alla risker (hur man gör en säkerhetskopia).

touchwizs42

Du har alltid valet om du inte gillar det … © NextPit

Efter en omstart har du sedan valet att börja med Touchwiz eller med din ursprungliga startprogram, om ett fel inträffar under den första lanseringen startar du helt enkelt om din smartphone.

Ultra flytande launcher

I mitt test fungerade launchern mycket bra på Galaxy Nexus. Det finns fortfarande några displayproblem men för vardagligt bruk är det bra. S4 Launcher ger dig inte bara olika alternativ som att skapa filer eller slå samman appar i förhandsgranskningen, men det är också supermjukt att använda.

touchwizs41

Alla Touchwiz utan att betala priset för en S4 / © NextPit

Fans av Touchwiz eller de som alltid letar efter en ny launcher kommer att kunna ta en titt.