GM slutar ta order för Corvette 2020

GM slutar ta order för Corvette 2020

Ett e-postmeddelande som påstås skickas till Chevrolet-återförsäljare har upptäckts och publicerats på Corvette Forum. Brevet riktar sig till alla Chevrolet Corvette-återförsäljare och säger att på grund av det starka svaret på Corvette 2020 är det nödvändigt att sluta skapa sålda order från och med den 18 mars 2020. I brevet anges att Chevrolets slut på återförsäljarnas förmåga att skapa en såld order hindrar dem inte från att behandla befintliga sålda order inom tilldelning eller skapa och bearbeta vanliga lagerbeställningar.

I brevet konstateras också att på grund av det sex veckors arbetsstopp har produktionsplanen för modellåret 2020 förkortats. Det är möjligt att några av de 2020-order som återförsäljare tog för sålda korvetter eller lagerenheter kanske inte produceras som planerat.

Uppsidan är att Chevrolet planerar att öppna 2021 Corvette beställningsmöjligheter i Order WorkBench 30 dagar tidigare än planerat. Det betyder att orderbankerna för 2021-modellen Corvette öppnar torsdagen den 21 maj 2020.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden