GM tillför 400 nya arbetare för att bygga C8 Vette

GM tillför 400 nya arbetare för att bygga C8 Vette
General Motors tillkännagav torsdagen den 25 april att man lägger till ett andra skift och mer än 400 timmarsjobb vid sin anläggning i Bowling Green (Kentucky) för att stödja produktionen av Next Generation Corvette, som kommer att avslöjas den 18 juli 2019.

GM har meddelat att det går upp för att fylla ett andra skift vid Bowling Green Assembly-fabriken där Corvette har byggts sedan 1981. GM planerar att lägga till ytterligare 400 arbetare vid fabriken, och de kommer att bygga mellanmotorn C8 Corvette som ska debutera den 18 juli.

“Corvettes ikoniska status är så mycket skyldig för män och kvinnor i Bowling Green, där den har byggts uteslutande i nästan 40 år”, säger GMs ordförande och VD Mary Barra i ett uttalande. “Det här är arbetskraften som kan leverera en nästa generations Corvette som är värd både sitt historiska förflutna och en lika spännande framtid, och dagens tillkännagivande får oss ett steg närmare avslöjandet den 18 juli.”

GM har också meddelat att när C7 Corvette avslutar produktionen kommer den slutliga åkturen att auktioneras ut i sommar. Intäkterna går till Stephen Siller Tunnel to Towers Foundation.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden