Google Maps-appen får bensinpriser och mer

maps for android

Google har släppt en ny version av sina Google Maps-appar, uppdateringen ger några nya funktioner till Googles kartprogramvara.

Den nya versionen av Google Maps visar bensinpriserna och den visar vilken bensinstation som är billigast på din rutt, de har också lagt till en ny funktion som låter dig lägga till omvägar till din rutt.

Du kommer sent för en intervju, men det lilla gasljuset på din streck har tänt … för väl … för länge. Du omdirigerar Google Maps till närmaste bensinstation och börjar fylla på – och det är då du märker att bensinen tvärs över gatan är 25 cent billigare. När du äntligen stänger tanken, skriver in originaladressen i telefonen och går på väg igen, du är kort 15 minuter och $ 5.

Under de närmaste veckorna lanserar vi en uppdatering till Google Maps på Android som gör ditt nästa gasstopp bekvämare och billigare. Nu kan du kolla bensinpriserna och lägga till omvägar till din rutt utan att behöva gå ur navigeringen.

Du kan ta reda på mer information om den senaste Maps-appen från Google för Android på länken nedan, dessa nya funktioner kommer tydligen att läggas till de närmaste veckorna.

Källa Google

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden