HomePod Mini: Apples mycket anslutna lilla högtalare till $ 99

HomePod Mini: Apples mycket anslutna lilla högtalare till $ 99

Apples HomePod floppade med mainstream, om vi är ärliga. Apple märkte detta efter år och lanserade en billigare produkt. HomePod Mini är liten, rund och kostar bara en bråkdel av priset för sin stora och feta föregångare.

Apple introducerade idag HomePod Mini. Det ser ut som den stora HomePod, men den är sfärisk, mycket mindre och har också en taktil yta på toppen med en volym- och mute-knapp och lysdioder för färgglad Siri-visning.

HomePod Mini har 360-graders ljud som den stora. Dessutom är Apples S5-chip integrerat och Apples ”Computational Audio” används också. HomePod Mini är utformad för att optimera musik i realtid. Apple förlitar sig främst på personer som installerar flera HomePod Mini-enheter i sina hem. AirPlay 2 synkroniserar Apples HomePod-serie så att din favoritmusik kan spelas i alla rum.

Den nya HomePod Mini är här / © Apple; Skärmdump: NextPit

HomePod sänder nu Apple Watch-nyheter

Den lilla HomePod Mini sägs också ha Apples hand-off, så musik som spelas på iPhone överförs till HomePod så snart iPhone hålls nära högtalaren. Det fungerar redan bra på den stora HomePod.

HomePod kan nu också skicka hemmeddelanden till HomePod-enheter via iPhone och Apple Watch.

HomePod Mini kommer att finnas i vitt och svart från och med 6 november för $ 99. Franska priser väntar fortfarande vid tidpunkten för publicering av denna artikel.