Huawei Ascend P6S blir officiell

Huawei Ascend P6S

Huawei Ascend P6 lanserades runt mitten av förra året, och vi har hört rykten om en uppdaterad version av handenheten, Huawei Ascend P6S.

Huawei Ascend P6S är nu officiell och kommer med några mindre uppgraderingar över den ursprungliga enheten, som inkluderar en något snabbare processor.

Huawei Ascend P6S

Enheten levereras med en 4,7-tums högupplöst LCD-skärm som har en upplösning på 1280 x 720 pixlar, skärmen fungerar tydligen med handskar.

Ascend P6S har en 1,6 GHz-processor och 2 GB RAM, den ursprungliga enheten har en 1,5 GHz-processor, den levereras också med en dubbel SIM-kortplats.

Andra specifikationer på Huawei Ascend P6 inkluderar 16 GB inbyggt lagringsutrymme, och enheten levereras också med kameror fram och bak.

På framsidan av Huawei Ascend P6 har vi en 5 megapixelkamera för videosamtal, på enhetens baksida finns en 8 megapixelkamera som kan spela in full HD-video i 1080p.

Ascend P6 levereras också med Android 4.2 Jelly Bean och har Huaweis anpassade användargränssnitt, Emotion UI 2.0.

Handenheten kommer att finnas tillgänglig i Kina direkt från Huawei och även från mobiloperatören China Unicom, den kommer att säljas för CNY $ 2700, vilket motsvarar $ 446.

Källa GSM Arena

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden