Human Horizons lyxiga elektriska SUV-lanseringar

Human Horizons lyxiga elektriska SUV-lanseringar

Elbilstillverkaren Human Horizons har lanserat sin nya lyxiga elektriska SUV den här veckan som avslöjar HiPhi 1. Den utrustade med mer än 500 sensorer i den första produktionsbilen med ett 5G-V2X-aktiverat kommunikationsnät är den elektriska SUV-en full av teknik och har byggts för den växande ”globala högteknologin, lyxmarknaden” säger Human Horizons.

Förutom en mängd sensorer introducerar HiPhi 1 lyxig elektrisk SUV också världens första Human Oriented Architecture (HOA), med en mjukvaruutvecklare-aktiverad plattform inom den elektriska och elektriska (E / E) arkitekturen. Gör det möjligt för utvecklare att skapa funktioner som är både anpassningsbara och självlärande. ”Tillsammans ger dessa en ny nivå av kundupplevelse som kontinuerligt kan utvecklas över tiden. Artificiell intelligens lär sig och justerar ett stort antal fordonsparametrar baserat på passagerarnas vanor och preferenser. ”

Human Horizons elektrisk SUV

”Human Horizons bedriver en mänsklig orienterad filosofi och tillämpar mänsklig inriktad intelligens för att främja omvandlingen av framtida mänsklig rörlighet. Dess helhetslösning består av utveckling av smarta fordon, smarta transporter och smarta städer.

Human Horizons hoppas kunna främja utvecklingen av Vehicle-Road-City-ekosystemet genom perceptionssamarbete, datorsamarbete, intelligenssamarbete för att i slutändan förvandla individuell intelligens till svärminformation.

Tyvärr har ingen information om prissättning eller tillgänglighet över hela världen släppts ännu, men så snart information kommer fram kommer vi att hålla dig uppdaterad som alltid.

Källa: HH: PR

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden