Hur man installerar Cydia Substrate på Android

Hur man installerar Cydia Substrate på Android

Med Cydia kan du ändra din Android vid källan. Du kan verkligen ingripa på själva koden. I grund och botten reserverat för utvecklare gör modulerna det tillgängligt för så många människor som möjligt. För bra nybörjare tar vi chansen att visa dig hur du installerar Cydia på Android.

Cydia-substratlogotyp

© cydiasubstrate.com

Rot krävs

Först måste du veta att du måste ha en rotad enhet. Och ja, du hackar inte din Android på djupet så lätt. För roten är metoderna naturligtvis olika för varje modell. Du kan söka på androidpit.fr med namnet på din modell eller konsultera vårt dedikerade ämne i Android Rooting-avsnittet.

Cydia: oändliga möjligheter

När programmet väl har installerats (låt oss kalla Cydia “applikation”, men inte strikt) kan du förverkliga dina vildaste önskemål, som att drastiskt ändra utseendet på ditt system. Det är bättre att känna till ett minimum av utveckling på Android, men du kan ha kul som en neofyt tack vare fler och fler moduler. Den enda regeln: om du inte vet vad du gör vid en viss tidpunkt, gör det inte.

1. Ladda ner Cydia Substrate-appen

2. När installationen är klar startar du applikationen

3. Klicka på

4. Ett popup-fönster visas, klicka på

cydia android 1

Utan rot, ingen Cydia … / © NextPit

Och där går du! Du kan nu börja utforska. Cydia erbjuder många möjligheter, men när du lägger fingrarna i det måste du verkligen titta på det. Och igen, undvik att göra någonting om du är osäker. Ta reda på det i förväg, här till exempel!

För dem som föredrar att installera med en bra gammal apk hittar du filen på Cydia-webbplatsen: Cydia Subraste