iPhone 12: Designen av det 4 Apple-flaggskeppet läckte ut (det för HomePod Mini också)

iPhone 12: Designen av det 4 Apple-flaggskeppet läckte ut (det för HomePod Mini också)

I läckakriget med Jon Prosser uppnår Evan Blass ett enormt slag: på det nya sociala nätverket Voice publicerar han de första bilderna på flera modeller av iPhone 12 och visar den nya HomePod Mini.

Sådana läckor är sällsynta. År 2018 orsakade ett officiellt pressfoto av den nya iPhone XS uppståndelse, nu är det iPhone 12. Evan Blass, som nyligen började lägga ut heltidsbilder och data på Voice-plattformen från nya smartphones, läckta bilder av iPhone 12, iPhone 12 Mini och iPhone 12 Max (Pro).

iPhone 12 mini Evan Blass

IPhone 12 Mini i 5 olika färger / © Voice / Evan Blass

Som förväntat kan iPhone-fans se fram emot en ny färg efter trenden med Midnight Green 2019. iPhone 12 och iPhone 12 Mini kommer att finnas i svart, blå, ljusgrön, röd och vit, medan Pro-versionerna kommer att vara mer subtila, men med en ny mörkblå. Bilderna visar också en grå, vit och guldversion.

iPhone 12 Pro Evan Blass

Så här ser iPhone 12 och iPhone 12 Pro ut / © Voice / Evan Blass

Formen på den nya iPhone 12 har också förändrats. Medan iPhone 11 har en mer rundad form är kurvorna på den nya iPhone 12 plattare. Vad som inte kan ses på bilderna, men kan gissas, är att ramen i rostfritt stål också kan planas ut.

IPhone 12 Pro kommer sannolikt att levereras utan en 120Hz-skärm och kan användas i 5G. Enligt de senaste rykten bestämde Apple sig för att göra det eftersom de två komponenterna inte kunde designas samtidigt med perfekt batteritid.

Jag får veta att 120Hz inte implementeras i iPhone 12 Pro handlar 100% om batteriets livslängd.

Hårdvara var mer än kapabel – men den äter bara genom batteriet, och 5G dränerar tillräckligt med batteri av sig själv.

Det var i grunden ett val mellan 120Hz eller 5G, och de valde 5G. Med rätta.

– Jon Prosser (@jon_prosser) 11 oktober 2020

HomePod Mini: Söt design och minimipris

Evan Blass avslöjade också designen av HomePod Mini på det sociala nätverket Voice. Den lilla HomePod är rund, med en känslig yta på toppen, under vilken lysdioder verkar vara installerade. Evan Blass är tyst om de tekniska uppgifterna.

Jon Prosser hade tweetat möjliga priser för Apples lilla smarta högtalare tidigare. Enligt detta dokument kommer HomePod Mini att lanseras i USA för $ 99.

HomePod mini Evan Blass

HomePod Mini är mindre än sin stora föregångare / © Voice / Evan Blass

I vilket fall som helst kommer vi att träffa dig denna kväll klockan 19 på fransk tid för att följa nyckeln live och hitta sammanfattningsartiklarna i NextPit senare på kvällen.