Jeep Gladiator har en Hellcat-motor och mer

Jeep Gladiator har en Hellcat-motor och mer

Jeep-fans har velat ha en V8 inuti Wrangler länge, men som det nu står är V6 och turbo fyra de enda alternativen. En diesel-V6 kommer att landa någon gång, men ingen av dem är en V8. Jeep bekräftade att Hellcat-superladdade V8 skulle passa i Wrangler / Gladiator, men lämnar inget utrymme för skrynkligt utrymme vilket gör att den inte kan klara krocktester.

Det faktum har inte hindrat eftermarknaden från att klämma in en V8 under huven på många Wranglers, och nu har vi en Gladiator som har Hellcat-motorn under huven. Lastbilen tillverkades av Dynatrac med hjälp av America’s Most Wanted 4 × 4 och kallas CODEX. Massor av förändringar har gjorts.

Visa det här inlägget på Instagram

Våra vänner på Milestar Tyres tog en snabb vandringsvideo av Dynatrac CODEX Jeep Gladiator-byggnaden på Patriot Campers monter i helgen. För de av er som frågar är den främre stötfångaren en egen som vi tillverkade i huset.? ? Fler uppdateringar kommer snart !? ? #DynatracCODEX #CODEX #JeepGladiator #JT #DynatracEquipped #Overland #HellCat #JeepTruck #GladiatorTruck #Overlanding #ConfidenceToExplore # ProRockXD60 #GladiatorAdventure #Gladiator #JeepAdventure #Office? ? @ amw4x4? @officialmopar? @räv? @ arb4x4usa? @ milestar.tires? @methodracewheels? @maxtraxhq? @savvyoffroad? @rock_krawler? @rhinorackusa? @magnaflow? @HPTuners? @knfilters? @ruggedradios? @innovativejkproducts? @genrightoffroad? @jereeldrivelines? @mivehsolutions? @ pcor4x4? @offroadbully? @ tjm.usa? @JBLAUDIO? @americanadventurelab? @ gladiator.gang? @jeephb? @surfcitygraphics? @sfdstudio?

Ett inlägg delat av Dynatrac-Confidence to Explore (@dynatrac) den 20 maj 2019 klockan 08:09 PDT

Lastbilen förkortades 20 tum vilket gjorde den till en två-dörrars konfiguration, och sedan tillsattes en sänglock med massor av förvaring och ett tält uppe. Lastbilen kommer att visas på Overland Expo West i Flagstaff, Arizona.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden