Jeep Wrangler Unlimited High Altitude är snygg och dyr

Jeep Wrangler Unlimited High Altitude är snygg och dyr

Jeep har en ny trim för människor som letar efter en Wrangler Unlimited med alla de fina funktionerna. Trimmet kallas Wrangler High Altitude och det är en premiumversion av SUV. Den nya High Altitude-versionen är baserad på Sahara-modellen med fyra dörrar som lägger till mer i paketet.

Stora funktioner på utsidan av High Altitude inkluderar massor av karossfärgskomponenter inklusive främre och bakre stötfångare, hardtop, stänkskärmar, yttre speglar, dörrhandtag och bakluckans handtag. Paketet innehåller också sidsteg, LED-belysningspaket, 20-tums glansiga svarta hjul och breda spår fram- och bakaxlar med reviderat utväxlingsförhållande.

Inuti fordonet finns två färgalternativ inklusive svart och stålgrå och stålgrå, med den senare färgen som är sen tillgänglighet. Andra funktioner inkluderar en svart läder insvept ratt, Napa läder sittplatser med quiltning och karamell sömmar, och läder insvept mitt bolsters. 8,4-tums radio- och premium-ljudgruppen ingår tillsammans med säkerhetsgruppen och fjärranslutning. Fordonet kostar 9105 dollar mer än det obegränsade Sahara-paketet.

via Moparinsiders

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden