Läckt Ford GT500-bilder och specifikationer tippade

Läckt Ford GT500-bilder och specifikationer tippade

Bilen du ser på bilden här påstås vara den kommande Ford GT500 Mustang. Bilden sägs komma från en återförsäljarpresentation om bilen som hölls i Las Vegas. Medan rapporter tyder på att Ford samlade smartphones vid dörren, kom minst en igenom för att ta bilden.

Bilen på bilden ser ut som vad Ford har retat. Affischen rapporterar också att specifikationerna som ges vid mötet var mellan 780 och 790 hk. Den ryktade 10-växlade automatväxeln kommer att vara ett alternativ. Det verkar tyda på att en 6-växlad manuell skulle vara standard.

Visa det här inlägget på Instagram

Nya Ford Mustang Shelby GT500 2019/2020! Om du arbetar hos en Ford-återförsäljare och kommer att sälja den här bilen till mig på MSRP, vänligen meddela mig direkt! Jag lämnar en deposition idag! ???? (Ansvarsfriskrivning: Foton skickades till mig via Instagram direktmeddelande. Jag är inte upphovsmannen till detta foto. Endast en repost med mitt vattenstämpel)

Ett inlägg delat av Kyle | 20 år gammal | Detroit, MI (@sinister_lifestyle) den 18 oktober 2018 kl 12:53 PDT

Bilen verkar ha massor av aerodynamiska godbitar på sig och sägs använda mycket kolfiber. Den gapande frontänden är att låta den överladdade motorn slurpa luften den behöver för att hålla sig sval och få kraft.

via Mustang6g

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden