Läckt Pixel 4a 5G och Nest Audio: Inget behov av Google-huvudtecken

Läckt Pixel 4a 5G och Nest Audio: Inget behov av Google-huvudtecken

Efter flera läckor och ett kommande officiellt tillkännagivande har misstänkta bilder av Pixel 4a 5G dykt upp hos en handlare. Detsamma gäller för en ny Chromecast-dongel och en Nest Smartspeaker.

Det har blivit en viss tradition att många detaljer om Googles pixel-smartphones avslöjas långt före lanseringen. Till exempel, medan många av Pixel 4a 5G: s tekniska specifikationer var kända, visar den brittiska återförsäljaren John Lewis nu högupplösta bilder där smarttelefonens 5G-logotyp syns tydligt.

Bilder av den nya Pixel 4a 5G sågs hos en online-återförsäljare / © Google via John Lewis

Som nämnts finns det också en intressant ledtråd dold i bilden. Så det är inte bara tydligt synligt på skärmen att detta är 5G-varianten. Datumet kan tyda på att Google har planerat den samtidiga presentationen med den redan kända Pixel 4a. Den vanliga Pixel 4a lanserades den 3 augusti 2020.

“Chromecast med Google TV” och Nest Audio: videon visar den nya dongeln

Den snart släppta Chromecast-dongeln drabbades av ett liknande öde. I en kort video visades dongeln i förpackningar fortfarande i plastfolie. På bilderna kan du se att den lilla vita pucken stöder både 4K och HDR. Modellen som visas är också utrustad med en fjärrkontroll med AAA-batterier.

Google Chromecast 2020 Bild Reddit

En video av den nya enheten publicerades på Reddit / © u / jsterninja, Reddit

Slutligen publicerade Twitter-användaren Marcos Frausto ett foto av Nest Audio, som redan har visats hos den amerikanska återförsäljaren Walmart. Nest Audio är en liten högtalare som bland annat erbjuder en integrerad Google Assistant.

Ser ut som att walmart hoppade på pistolen på den outgivna högtalaren från google. @Google @Walmart @madebygoogle #NestAudio #GoogleNest #Leak #HeyGoogle @MKBHD pic.twitter.com/aUrExg0Cwx

– Marcos Frausto (@ SweetDaddy69) 24 september 2020

Priset på enheten, endast känt som “Google J2”, sägs ha varit cirka 100 USD. Under tiden har återförsäljaren dock tagit bort prisangivelsen.