LG G Flex kommer till Storbritannien och fler europeiska länder

LG G Flex

LG G Flex är på väg att lanseras i USA inom kort, och vi har tidigare hört att enheten skulle vara tillgänglig i Storbritannien, och nu har LG meddelat att handenheten kommer att lanseras i ett antal europeiska länder.

LG G Flex är på väg till Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Sverige och Österrike, den kommer också att finnas tillgänglig i några fler europeiska länder som ännu inte har tillkännagivits.

LG G Flex

LG G Flex kommer med några imponerande specifikationer, handenheten har en 6-tums böjd P-OLED-flexibel skärm som har en upplösning på 1280 x 720 pixlar.

Enheten drivs av en fyrkärnig 2.26GHz Qualcomm Snapdragon 800-processor och har en Adreno 330 GPU, det finns också 2 GB RAM och 32 GB inbyggt lagringsutrymme.

LG G Flex levereras med ett 3 500 mAh batteri och Android 4.2.2 Jelly Bean, den har 4G LTE och kameror som vänder fram och bak.

På telefonens framsida finns en 2,1 megapixelkamera, på enhetens baksida finns en 13 megapixelkamera, det finns ännu inga detaljer om när LG G Flex kommer att lanseras i Europa, så snart vi får mer detaljer vi kommer att meddela er.

Källa LG

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden