LG G3 Prime med Snapdragon 805 lanseras i juli (ryktet)

LG G3 Prime

LG G3 Prime

Det ser ut som att LG har en ny version av sin G3-smartphone på vägen, som kommer med uppdaterad specifikation över den tidigare modellen och kan kallas LG G3 Prime.

LG lämnade nyligen in en massa varumärken med “Prime” -namnet, så handenheten kan sluta kallas LG G Prime, eftersom detta var ett av de varumärken som var filer.

Den här nya LG G3 Prime-smarttelefonen sägs komma med en snabbare fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 805-processor, den nuvarande versionen av handenheten har en fyrkärnig Snapdragon 801-processor.

Resten av specifikationerna på LG G3 Prime sägs vara desamma som den befintliga modellen, som kommer att innehålla en 5,5-tums QHD-skärm med en upplösning på 2560 x 1440 pixlar.

Denna nya uppdaterade LG G3-enhet förväntas också levereras med 3 GB RAM-minne och 1 val av lagringsalternativ som inkluderar 16 GB och 32 GB inbyggt lagringsutrymme, plus en microSD-kortplats.

LG förväntas också använda samma kameror i nya G3 Prime, detta kommer att innehålla en framåtvänd 2,1 megapixelkamera och en 13 megapixel bakre kamera.

Det ryktas att det ska lanseras i juli, så det kan antingen komma med Android 4.4 Kit Kat eller så kan det komma med Android 5.0 som ryktas starta den här månaden.

Än så länge vet vi inte om LG tänker använda något annat material för den nya G3 Prime, eller om den kommer att ha exakt samma design som den befintliga enheten, så snart vi får lite mer information kommer vi att meddela er.

Källa Gforgames

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden