LG Wing: Smarttelefonen kan förvånansvärt repareras

LG Wing: Smarttelefonen kan förvånansvärt repareras

Zack från JerryRigEverything på YouTube har rivit ner smartphones i flera år. Och det använder inte bara små skruvmejslar, plastspakar och minitänger. Zack böjer sig, klämmer, repar och bränner allt han rör vid. Det senaste offret: LG Wing med sin “T” vridskärm.

När Zack använder en lådskärare för att ta en smartphone ur lådan vet du vad som är nästa. Den berömda YouTuber testade LG Wing. Särskilt intressant: vridskärmen med sin unika mekanik.

YouTuber mottog från tillverkaren den identiska förmodellen av LG Wing, som vi redan har visat dig i hanteringen av enheten, och som påpekar att den här versionen kanske inte är slutgiltig. Så snart den officiella enheten är tillgänglig kommer YouTuber att göra sitt chocktest igen och vi på NextPit kommer att göra vårt fullständiga test.

LG Wing verkar vara väldigt lätt att reparera

I början av videon bör fans av ovanliga enheter redan smälta. Flytande i LG Wings skärm är unik och redan i videon är det mycket tillfredsställande att titta på det. Kedjan är dock inte känd för sin ömhet. Faktum är att torken först upphettade kroppen på LG Wing för att frigöra limet som håller skärmglaset på plats.

Baksidan av LG Wing separeras sedan snabbt från resten av enheten. Vi märker det omedelbart: Inte bara kontakterna utan hela smarttelefonen ger intryck i videon att det är en “liten Lego”, som Zack påpekar på lättreparerbara smartphones med många anslutningar enkla delar.

Inga drivremmar på batteriet, vilket kan göra det svårt att byta ut batteriet. I slutet av videon demonterade Zack LG Wing helt utan att bryta någonting.

LG Wing är en fascinerande och innovativ smartphone / © NextPit

Av särskilt intresse är anslutningen mellan den stora 6,8-tumsskärmen och den lilla skärmen längst ner. I videon ovan kan du se exakt hur LG utformade den här nya tekniken. LG är också den första tillverkaren som lanserar en tilt-screen smartphone med sitt Explorer-projekt, och vi kan inte vänta med att se om andra tillverkare kommer att kopiera denna fascinerande nya teknik.