Mahindra Roxor har inte slagit FCA än

Mahindra Roxor har inte slagit FCA än

En blick på Mahindra Roxor och du kan se att den lilla turen ser ut som en Jeep. Roxor är enbart terrängfordon som är tänkt att konkurrera med terrängfordon sida vid sida snarare än ett gatfordon som Jeep Wrangler. Mahinda och Jeep-ägaren FCA har kämpat i domstol om den lilla Roxor.

Under helgen rapporterade att Mahindra hade slagit FCA i International Trade Commission-utredningen, men FCA vill att alla ska veta att det inte är sant. FCA noterar att det slutliga beslutet kommer att fattas denna månad. I grund och botten är inget avgjort ännu, och striden kommer ner till gallerdesignen.

Mahindra sa i ett uttalande, ”FCA är avtalsenligt att bedriva denna utredning om Mahindras fordon innehåller eller använder den godkända grillkonstruktionen. Bevisen visar att Mahindras Roxor använder den godkända gallerdesignen. Således stöder posten ett konstaterande att Mahindra mötte sin bevisbörda genom en övervägande av bevisen för att FCA enligt kontrakt är förbjudet att bedriva denna utredning. ”

FCA sa, ”Mahindra har misslyckats med att bära sin börda genom att visa att alla FCA: s fordringar faller inom det snäva tillämpningsområdet för 2009 års avtal. Utredningen mot svarande bör därför fortsätta. ”

via Autoblog

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden