Mansory Cabrera 10 är en modifierad Lamborghini Aventador SVJ

Mansory Cabrera 10 är en modifierad Lamborghini Aventador SVJ

Lamborghini gör inte många av Aventador SVJ-bilarna med endast 900 som produceras. Av de 900 bilarna kommer tre av dem att gå igenom ombyggnaden i Mansory för att bli Mansory Cabrera 10. Specialupplagets bilar var tvungna att markera starten på flera för att fira Mansory 30-årsjubileum 2020.

Cabrera får en ny front-end med nya LED-strålkastare. Strålkastarna är mycket tunna och med fyra totalt på framsidan, två på varje sida. Huven och främre fascia är också modifierade och bilen får nya luftinlopp på det främre förklädet för att förbättra luftflödet till kylaren och downforce. Mansory passar också bilen med en kolfiber widebody kit som gör Lambo 1,6 tum bredare.

Kroppssatsen har också större hjulval, aerodynamiska sidokjolar och en bakre dubbel diffusor. En stor bakre vinge ger extra downforce och bilen rullar på smidda hjul insvept i Pirelli P Zero-däck. Företaget säger att den nya kroppssatsen hjälper till att kyla den uppgraderade 6,5-liters V12-motorn som ger 810 hästkrafter och 575 pund-fot vridmoment. Bilen hävdar att den når 62 mph på 2,6 sekunder och har en toppfart på 221 mph.

via Autoblog

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden