Maserati Ghibli Ribelle är sportig lyx i begränsad upplaga

Maserati Ghibli Ribelle är sportig lyx i begränsad upplaga

Maserati har meddelat en ny bil i begränsad upplaga som endast kommer att erbjudas i EMEA-regionen. Amerikanska fans av Trident kan inte åka. Det heter Maserati Ghibli Ribelle och det kommer att vara begränsat till 200 producerade enheter. Var och en av de tre Ghibli-motoralternativen kommer att vara tillgängliga.

Det låter köpare välja en 275 hk diesel, 350 hk bensinmotor eller en 430 hk bensinmotor. Bilens namn kommer från den exklusiva “Nero Ribelle” -färgen på bilen, som är mycket blank svart. Maserati passar också med speciella 19-tums Proteo-legeringsfälgar med laseretsade röda detaljer.

Bromsok är målade rött och interiören är röd och svart. Strecket är rött och svart med sportsäten täckta i samma färger med kontrastsömmar. Sätena har 12 lägesminnen och armstödet är rött med svarta dörrpaneler. Ett Ribelle Plus-paket lägger till laminerade sekretessfönster, full-LED Matrix-adaptiva strålkastare, Harman Kardon-ljud och ett taklucka. Priserna är oanmälda, bilen kommer att lanseras i oktober.

via Maserati

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden