Nissan LEAF e + förpackningar 62 kWh batteri

Nissan LEAF e + förpackningar 62 kWh batteri

Nissan har tillkännagett en ny version av LEAF EV som innehåller ett större batteri inuti för att ge ett längre körområde. Den nya LEAF heter LEAF e + och den använder ett 62 kWh batteripaket och erbjuder en högre drivlinje. Nissan säger att den nya modellen har 40% längre räckvidd.

Nissan visar ett EPA-uppskattat intervall på upp till 226 miles. LEAF e + kommer att säljas under LEAF Plus-serien i USA och Kanada med flera försök i serien. Trims inkluderar S Plus, SV Plus, SL Plus.

Bilen rullar på återförsäljarpartier i Japan i januari med försäljning i USA från och med våren 2019. Priserna är för närvarande oanmälda. “Nya Nissan LEAF e + erbjuder alla de fördelar med stil, bekvämlighet och elfordon som har hjälpt till att göra LEAF till det bästsäljande elfordonet i världen, plus ännu mer körspänning, räckvidd, kraft och val”, säger Denis Le Vot, Senior Vice President och ordförande, Nissan Nordamerika. “Kunderna har nu ett urval av drivlinor och modeller som bäst passar deras körbehov.”

via Nissan

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden