Nvidia Shield-surfplatta med 4G LTE-surfplatta lanseras snart för 399 $?

nvidia shield tablet

nvidia sköldtavla

Dokument på FCC: s webbplats har avslöjat en ny version av Nvidia Shield Tablet i form av Nvidia Shield 4G LTE-spelplatta som kan vara på väg till en omedelbar lansering för cirka 399 $.

Brad Linder från webbplatsen Liliputing har upptäckt FCC-listorna, som avslöjar en ny Nvidia Shield 4G LTE-surfplatta utrustad med 32 GB intern lagring.

Bygga på den redan tillgängliga trådlösa Nvidia-spelplattan med 16 GB lagringsutrymme som lanserades i juli i år för 299 dollar. För att täcka om Nvidia Shield Tablet är utrustad med en 8-tums skärm med en upplösning på 1920 x 1200 pixlar och drivs av en Nvidia 2,2 GHz ARM Cortex-A15 fyrkärnig processor som stöds av 192-kärnig Kepler-grafik och 2 GB RAM .

Andra funktioner på Nvidia Shield Tablet inkluderar 802.11n 2 × 2 Mimo dual-band trådlös anslutning tillsammans med stöd för Bluetooth 4.0, 4K HD-videouppspelning och HDMI-utgång. Brad förklarar:

För mer information om den nya Nvidia Shield 4G LTE-surfplattan, hoppa över till FCC: s webbplats för mer information och de officiella listorna.

Källa: Liliputing

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden