Ny Amazon-digitalbox som strömmar webb-TV lanseras i mars?

Amazon set top box

Förutom att Amazon tillkännager att de kommer att lansera sin Amazon Prime Instant Video till Storbritannien och Tyskland den 26 februari 2014 och kombinera LoveFilm och Amazon Prime-tjänsterna.

Rapporter cirkulerar att Amazon också kan förbereda sig på att lansera en ny Amazon digitalbox-design för att strömma internetinnehåll, någon gång i mars 2014.

Amazon digitalbox

Recode-webbplatsen rapporterar att Amazon sätter riktning mot Roku och Apple och vill lansera den nyutvecklade Amazon-mottagaren i direkt konkurrens.

Dess tanke att Amazon-digitalboxen kommer att tillåta användare att strömma video från Internet direkt till deras HDTV på storskärm och Amazon är tydligen i samtal med partners för att förbättra de funktioner och tjänster som kommer att finnas tillgängliga när Amazon-digitalboxen officiellt lanserar.

Rykten om att Amazon utvecklat en digitalbox har cirkulerat under en tid och den nya enheten kan till och med låta ägare njuta av att spela spel genom systemets rykten föreslår, tack vare en anpassad version av Android som liknar den som redan är installerad på Amazons Kindle Brandtabletter.

Amazon har kontaktats angående lanseringen av en Amazon-mottagare men har avböjt att kommentera just nu. Men så snart mer information officiellt tillkännages eller läckt kommer vi att hålla dig uppdaterad som alltid.

Källa: Recode

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden