Ny Huawei Smartwatch-enhet möjligen presenterad av Huawei Exec

Huawei smartwatch

Vid nästa veckors Mobile World Congress (MWC) 2014-evenemang i Barcelona förväntas Huawei avslöja sin nya efterlängtade Huawei smartwatch. Men idag har en Huawei-chef lagt upp nya bilder av vad som kan vara den nya Huawei-smartklockan före sin officiella avtäckning.

Bilderna har publicerats på den kinesiska sociala nätverkssidan Weibo av en Huawei-chef med bildtexten som avslöjar en armbandsstil med en lång smal skärm.

Huawei smartwatch

Att lägga till listan på enheter som Huawei kan avslöja vid årets Mobile World Congress (MWC) 2014-händelse som de publicerade bilderna tar av den nya Huawei-smartklockan avslöjar andra enheter i metainformationen, en Glory X1-enhet som kan vara MediaPad X1 7.0 som förväntas också officiellt presenteras av Huawei nästa vecka på MWC 2014.

Tyvärr har ingen information om specifikationer, prissättning eller tillgänglighet över hela världen släppts ännu för Huawei smartwatch för den andra mystiska enheten, men så snart de officiellt lanseras av Huawei kommer vi att hålla dig uppdaterad.

Huawei smartwatch

Källa: Engadget: Weibo

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden