Nydesignad YotaPhone Smartphone-prototyp med dubbla skärmar presenterades vid MWC 2014

YotaPhone

Den som har väntat på att nästa generation av YotaPhone ska presenteras kommer att vara glad att veta att en ny prototypenhet har presenterats vid veckans Mobile World Congress (MWC) utställning i Barcelona.

I slutet av förra året släpptes den ursprungliga YotaPhone för 499 € och var utrustad med dubbla skärmar, men specifikationerna för skärmarna och enheten saknade den på ett antal viktiga områden.

YotaPhone

Den nu helt nydesignade YotaPhone-smarttelefonen med dubbla skärmar ser ut att korrigera detta och erbjuder nu användare en mer rundad fodraldesign tillsammans med en 4,7-tums E-Ink-skärm på baksidan av enheten som nu är helt beröringskänslig.

E-Ink-skärmen har alltid lagts till för att ge ett sätt att alltid kunna kontrollera dina senaste samtal, texter, e-postmeddelanden och tweets, utan att kompromissa med smartphoneens batteritid. På framsidan av YotaPhone-smarttelefonen finns en 5-tums AMOLED-skärm som erbjuder en full HD 1080p-upplösning som alla drivs av en 2,3 GHz Snapdragon 800-processor som kör Googles Android-operativsystem.

YotaPhone

Enheten som visas på MWC 2014-evenemanget är bara en prototyp så inga detaljer om prissättning eller tillgänglighet över hela världen har meddelats för den nya nästa generationen YotaPhone, men eftersom mer information släpps av dess skapare kommer vi att hålla dig uppdaterad som alltid.

Källa: Engadget

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden