OnePlus 8T: All information och läckage på nästa flaggskepp

OnePlus 8T: All information och läckage på nästa flaggskepp

Den nya OnePlus 8T presenteras officiellt den 14 oktober. Under tiden finns några rykten och till och med en officiell OnePlus-video på YouTube. Vi sammanfattar här informationen och läckage angående nya OnePlus 8T.

Robert Downey Jr. är ambassadör för OnePlus 8T. I ett kort klipp som inte lär dig något intressant, om något alls, har OnePlus Iron Man-skådespelaren på en motorcykel. Ett sätt att komma igång för den officiella lanseringen (badoum tss).

Denna informationslista kommer att uppdateras regelbundet och den senaste informationen kommer därför att visas högst upp i artikeln, på ett antikronologiskt sätt.

Pete Lau bekräftar att det inte finns någon OnePlus 8T Pro

Efter OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T Pro och OnePlus 8 Pro fortsatte många observatörer att misstänka att det också skulle finnas en OnePlus 8T Pro, trots rykten som pekar på det motsatta.

Dessa förhoppningar har nu officiellt försvunnit av OnePlus VD och medgrundare Liu Zuoho (aka Pete Lau). Via sin Weibo-profil skrev han i svartvitt att det inte kommer att finnas någon OnePlus 8T Pro i år.

Pete Lau OnePlus 8T Pro Weibo

OnePlus-Chef Pete Lau bestätigte auf Weibo officiell, dass es kein OnePlus 8T Pro geben wird / © Liu Zuoho / Weibo

Som den bokstavligen översatta texten antyder bör användare som vill ha en “pro-produkt” fortsätta att använda den välkända OnePlus 8 Pro. Det nuvarande flaggskeppet introducerades först i mitten av april och är därför inte alls föråldrat.

Dessutom ger VD: s inlägg intrycket att företaget för närvarande inte kan presentera en 8T Pro som skiljer sig tillräckligt från 8 Pro – eller till och med framtida OnePlus 8T. En Pro-modell av 8T skulle ha varit en stegvis uppdatering av den populära smarttelefonen och skulle inte nödvändigtvis ha varit mer relevant.

Warp Charge 65 W: Killer-funktionen i OnePlus 8T?

I min artikel om officialiseringen av OnePlus 8T den 14 oktober nämnde jag galna spekulationer om den potentiella mördaren-funktionen i denna OnePlus 8T.

Om jag trodde att vi kanske hade rätt till den första smarttelefonen (i Europa) med en selfie-kamera under skärmen, verkar OnePlus ha satsat allt på snabb laddning. Vi skulle därför ha rätt till en ny Warp Charge T på 65 watt, mot 30 watt tidigare.

Ett val som skulle vara logiskt när vi vet hur mycket Oppo, syster eller moderbolag till OnePlus, har investerat i detta område med sin egen 125 Watt snabbladdningsteknik. Dess SuperVOOC erbjuder redan 65 watt laddning på sina flaggskepp som Oppo Find X2 Pro.

oneplus 8t ultra stannar vid ingenting

Detta foto av OnePlus 8T vände min hjärna och fick mycket debatt i NextPit-communityn. / © OnePlus

I inbjudan som OnePlus skickade till media kunde vi se en QR-kod som hänvisade till en webbsida som var värd för en kort animering av två battericeller som laddades mycket snabbt. Sedan dess har OnePlus officiellt bekräftat tillägget av Warp Charge vid 65 watt på OnePlus 8T.

Det är helt klart inte mördaren-funktionen som jag förväntade mig. Och jag tror fortfarande på det, ja även om det innebär att bli kallt galet i kommentarerna, men jag tror fortfarande att en främre kamera under skärmen är möjlig.

I samma inbjudan från OnePlus för nyckeln visade en animation som visade en OnePlus 8T på ett abstrakt sätt och gjorde en 360 ° -rotation en av de två fasaderna på enheten utan några hack eller fotomoduler.

oneplus 8t killer-funktion

Skärmbilder av OnePlus-inbjudan som visar en smartphone med ena sidan utan ett skår- och fotomodul. / © OnePlus

Officiell bekräftelse av lanseringsdatum för OnePlus 8T

I ett pressmeddelande den 21 september meddelade OnePlus att OnePlus 8T kommer att presenteras vid ett lanseringsevenemang den 14 oktober.

“OnePlus letar alltid efter sätt att göra den senaste tekniken tillgänglig för kräsna användare så snart vi tror att de uppfyller våra höga krav”, säger Pete Lau, grundare och VD för OnePlus.

“Med den kommande OnePlus 8T höjer vi än en gång ribban vad gäller den totala användarupplevelsen – tack vare några nya funktioner som vi gärna introducerar för första gången i en OnePlus-enhet. Jag tvivlar inte på att OnePlus 8T kommer också att överträffa förväntningarna och leverera en enastående premiumupplevelse. “

Gardinen faller den 14 oktober klockan 10 på KST. Fans av varumärket kan följa strömmen live på OnePlus-webbplatsen och NextPit kommer i alla fall att erbjuda dig en artikel om hur du följer nyckeln på D-Day.

Amazon Indien lanserar tombola

Amazon i Indien har lanserat en tävling för OnePlus 8T på sin webbplats, vars villkor anger lanseringsdatum för den nya smarttelefonen. Baserat på konkurrensvillkoren väntar nu teknikvärlden ivrigt den 14 oktober 2020 – OnePlus kan förväntas vara värd för ett virtuellt evenemang för sin nya premium-mobiltelefon.

Amazon Indien bekräftar indirekt OnePlus 8T lanseringsdatum som kommer att hållas den 14 oktober och kommer med 8 GB-variant # OnePlus8T # OnePlus # OnePlus8Series # OnePlus8T5G pic.twitter.com/wpsku9kSJo

– Venkatesh Babu.G (@ smartvenkat95) 19 september 2020

Så här kan OnePlus 8T se ut

På flera bilder kan OnePlus-fans redan få en uppfattning om hur OnePlus 8T kan se ut. Smarttelefonen ska visas med en fyrdubbel fotomodul och mycket tunna skärmkanter. Rykten säger att en 6,5-tums AMOLED-panel med en 120Hz uppdateringsfrekvens förväntas användas som skärm.

oneplus 8t läcka Android 11 syreuppdaterare

Framsidan på OnePlus 8T läckte ut. / © Oxygen Updater

En annan höjdpunkt kan vara batteriet, som antas ha “bara” 4500 mAh kapacitet, men som kan laddas upp till 65 watt tack vare OnePlus nya “Warp Charge”. 8T sägs levereras med OxygenOS 11, som är baserad på Android 11.


pic.twitter.com/hGEdE839IV

– Evan Blass (@evleaks) 20 september 2020

Fler nyheter och rykten om OnePlus 8T

I koden för den nuvarande betaversionen av Android 11 ägde utvecklarna av OnePlus ingen uppmärksamhet och lämnade en bild av OnePlus 8T. Tillfällighet?

Under den rutinmässiga undersökningen av den senaste Android 11 Developer Preview 4 för OnePlus 8 avslöjade bloggen en möjlig bild av nya OnePlus 8T förutom nya programvarufunktioner.

Filnamnet “oneplus_8t.webp” indikerar att detta verkligen är frontplanet på OnePlus-smarttelefonen som förmodligen kommer att finnas tillgängligt snart. Det hittade diagrammet kommer att visas i smartphone-inställningarna om systemet har upptäckt en motsvarande enhet.

Den direkta jämförelsen, som läckaren Ben Geskin publicerade på Twitter, visar likheter eller nya funktioner jämfört med den redan välkända OnePlus 8:

OnePlus 8T vs 8

Hakan och toppramens storlek är snyggt reducerad pic.twitter.com/krB2s6BoeZ

– Ben Geskin (@BenGeskin) 31 augusti 2020

Pannan och hakan är särskilt märkbara. Kanterna i båda ändarna av smarttelefonen krymper. Bredden på vänster och höger marginal har uppenbarligen inte förändrats, med de saknade höjdpunkterna indikerar en platt skärm på 8T. Den främre kameran är alltid integrerad i skärmen.

OnePlus 8T: Referenser till 8K-inspelningar som finns i programvara

Andra vinklar på OnePlus 8T hittades inte i beta. Så vi kan fortfarande inte se botten och därmed kamerorna. Betaversionen av Android 11 har dock upptäckt nya ledtrådar om enhetens funktionalitet.

Vi talar till exempel om en videoinspelning i 8K. Detta resultat motsvarar tidigare rapporter, enligt vilka en av de nästa OnePlus-modellerna kommer att utrustas med en 64-megapixelsensor.

OnePlus kan också ha en överraskning i butik för fans av utbyggbart minne. Således, i texterna till operativsystemet, hittade vi också referenser till stöd för ett SD-kort.

OnePlus visade upp de senaste T-modellerna av sina smartphones i november eller oktober, så en hårdvaruuppdatering är planerad till nästa höst. Förutom en OnePlus 8T kan en 8T Pro också presenteras. Det är möjligt att presentationen av smarttelefonen åtföljs av en ny Smartwatch från OnePlus.