Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye Racer kan hända

Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye Racer kan hända

Porsche Motorsport tog till Twitter för att reta en konceptbil som den kommer att visa upp vid den tyska WRC-omgången. Bilen är en rallymodifierad version av GT4 Clubsport road racer som debuterade tillbaka 2016. Lite i vägen för detaljer erbjöds på bilen.

Vad vi vet är att om det finns intresse kan en produktionsversion göras. Porsche Motorsport säger att det kommer att fatta beslutet senare i år. Bilen verkar vara samma Clubsport för roadracing med några andra småsaker som kastas in. Den har en takskopa, LED-belysning på huven, rullbur och kan ha andra förändringar.

Cayman GT4 Clubsport är bara en konceptbil för rally. Vid den tyska @wrc-rundan Rallye Deutschland ?? vi kommer att samla in feedback från rallyscenen. Beslutet om en liknande bil baserad på en framtida modell skulle kunna utvecklas kommer att fattas senare på året. pic.twitter.com/5ivCActHbH

– Porsche Motorsport (@PorscheRaces) 8 augusti 2018

Det finns ingen indikation på vilken motor bilen använder, förmodligen samma platt-sex från Clubsport racer. Kolla in tweet ovan för alla bilder av bilen, den ser cool ut.

via Twitter

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden