Porsche erbjuder en valfri sju-växlad manuell växellåda på 911 Carrera

Porsche erbjuder en valfri sju-växlad manuell växellåda på 911 Carrera

Porsche har meddelat att de erbjuder en ny sju-växlad manuell växellåda som ett kostnadsfritt alternativ i 911 Carrera S och 4S. 7-växlad manuell ersätter standard-åtta-växlad PDK och är endast tillgänglig i kombination med Sport Chrono-paketet. Sport Chrono-paketet innehåller också Porsche Torque Vectoring och har variabel drivmomentfördelning styrd av bromsinterventioner på bakhjulen och ett mekaniskt differentialspärr bak.

Systemet innehåller också en ny däcktemperaturindikator som är integrerad i däcktrycksövervakningssystemet. Däcktemperaturindikatorn ger blå streck för att varna för minskat väggrepp vid låg däcktemperatur. När däcken är upp till temperaturen kommer en vit stapel att se. Den huvudsakliga manuella växellådan har också en varvtalsfunktion.

Andra funktioner i paketet inkluderar en omkopplare på ratten för att växla mellan flera körlägen, ett stoppur och Porsche Track Precision App. När den är utrustad med manuell växellåda kan 911 Carrera S nå 100 km / h på 4,2 sekunder.

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden