Porsche kommer att auktionera denna coola 911 Speedster för att gynna koronavirus välgörenhet

Porsche 911 Speedster samlar in 550 000 dollar för välgörenhet

Porsche har meddelat att de kommer att auktionera ut en specialutgåva 911 Speedster med intäkter till förmån för United Way’s COVID-19 hjälpinsatser. Bilen är speciell eftersom den är den sista 911 Speedster som produceras på fabriken i Tyskland. Bilen markerar också den sista sjunde generationen 991-serie 911 som ska byggas.

Varje 911 Speedster-bil som säljs innehåller en Porsche Design-flyback-kronograf som en del av det begärda priset på 275 750 $. På den här specifika versionen av bilen är den medföljande klockan graverad med fordonets chassinummer och kommer med officiellt pappersarbete som dokumenterar dess historiska plats för härstamningen. Den speciella Porsche kommer att säljas via RM Sotheby’s i en online-auktion.

Bilen är målad i GT Silver Metallic med Kodiak-läderinredning och Heritage Design-paketet som ger bilen en vintage racerbil look och lägger till ytterligare 24 510 $ till prislappen. Auktionsvinnaren kommer också att turnera Porsches utvecklings- och testkvarter i Tyskland.

via Autoblog

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden