Qualcomm Snapdragon 835 kommer att lanseras med Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Vi hade tidigare hört att den nya Qualcomm Snapdragon 835-processorn skulle lanseras i LG G6 och nu ser det ut som om vi måste vänta tills lanseringen av Samsung Galaxy S7 för att se processorn.

Enligt en färsk rapport lanserar den nya LG G6 som lanseras vid Mobile World Congress nästa månad med Snapdragon 821-processorn från Qualcomm och inte den nya Snapdragon 835.

Forbes rapporterar att Snapdragon 835 inte kommer att finnas i stora mängder förrän efter lanseringen av Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 förväntas lanseras i mars och Samsung kommer tydligen att vara det första företaget som lanserar en Snapdragon 835-processor.

Detta innebär att alla nya smartphones på Mobile World Congress nästa månad inte kommer att använda Snapdragon 835 eftersom Samsung tydligen har ett exklusivt avtal med Qualcomm om att vara den första tillverkaren som använder processorn.

Vi har tidigare hört rykten om att Samsung hade arbetat tillsammans med Qualcomm om utvecklingen av den nya processorn, så det kan vara en anledning till att Samsung först tar tag i processorn.

Om Samsung är det första företaget som lanserar en telefon med en Snapdragon 835, kan detta ge dem en fördel jämfört med sina konkurrenter och Galaxy S8 och S8 Plus kan bli mycket populära smartphones.

Källa Forbes

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden