Qualcomm Toq Smartwatch Pris sänkt med $ 100 Nu $ 250

Qualcomm-Toq-Smartwatch

Den som överväger att köpa en ny Qualcomm Toq-smartklocka är säker på att vara glad att höra att Qualcomm den här veckan har meddelat att de sänker priset på sin smartklocka från $ 350 ner till en mer överkomlig $ 250, tack vare prisreduktion på $ 100.

Qualcomm Toq smartwatch är utrustad med en 1,55-tums 288 x 192 pixlar Qualcomm Mirasol-skärm och drivs av en 200 MHz ARM Cortex-M3-processor

Andra funktioner i Qualcomm Toq smartwatch inkluderar Bluetooth 3.0, och den är utrustad med ett 240 mAh batteri som erbjuder några dagars användning mellan laddningarna, tillsammans med WiPower LE trådlös laddare.

Tidigare denna månad släpper Qualcomm en ny SDK för sin Qualcomm Toq smartwatch som gör det möjligt för utvecklare att skapa applikationer som både länkar till smartwatchen eller kan köras direkt från den.

Qualcomm lanserade också en ny uppdatering som tar med sig ett antal nya funktioner, inklusive möjligheten att spåra din aktivitet på liknande sätt som en av de många träningsslitna fitnessspårarna som finns tillgängliga.

Den nya aktivitetsspårningsfunktionen i Qualcomm Toq smartwatch är för närvarande i sitt betautvecklingsstadium. Men har skapats för att göra det möjligt för användare att spåra sina framsteg under en 24-timmarsperiod och visa det i klarsyn på klockskärmen, med den nya “Aktivitets” -klockan som visar tiden plus aktuell aktivitetspoäng uppnådd med en blick.

Qualcomm-Toq-Smartwatch

Källa: Liliputing

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden