Samsung Galaxy Gear 2 och Galaxy Gear Neo läckt ut

galaxy-gear2

Igår hörde vi ett rykte om att Samsung också kommer att lansera Galaxy Gear Fit tillsammans med den högt ryktade Samsung Galaxy S5 och Galaxy Gear 2.

Tja, det visar sig att ryktet trots allt var korrekt. Den välkända Twitter-läckaren @evleaks har lagt upp några bilder av den kommande Samsung Galaxy Gear 2 och Galaxy Gear Neo, åtminstone nu vet vi vad den andra hälsorelaterade bäraren kommer att kallas.

galax-växel2

De ser ganska ut som sin föregångare, men det verkar som om en av dem är gjord av plast medan den andra har ett metalliskt utseende. Tja, om du kommer ihåg det tidigare ryktet kommer Samsung Galaxy Gear Fit inte att ha en kamera i remmen, även om vi inte kan berätta det från bilderna, men det kan vara möjligt. Båda klockorna har också en hemknapp under skärmen.

Och att använda namnet “Neo” är inget nytt. Nyligen presenterade Samsung några handenheter med namnet, vilka är de nedskärda versionerna av sina telefoner, som Galaxy Note 3 Neo, etc.

Samsung Unpacked-evenemang är bara en dag borta där företaget förväntas avslöja en massa produkter inklusive efterträdaren till Galaxy Gear, Samsung Galaxy S5 och nu Galaxy Gear Neo (åtminstone är det namnet produktiv läckare kallar det). Håll dig uppdaterad eftersom det kommer att bli en actionfylld händelse.

Källa: @evleaks, (2), The Verge

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden