Samsung Galaxy Gear Fit kommer att lanseras tillsammans med Galaxy S5 och Galaxy Gear 2 (Rykt)

samsung-logo

Samsung Unpacked 5-evenemang äger rum måndagen den 24 februari. Medan alla av oss är för glada över den kommande Galaxy S5, förväntas Samsung lansera några fler produkter vid evenemanget, särskilt i kategorin bärbara produkter.

Enligt ett nytt rykte från koreanska stränder förväntas den koreanska tillverkaren lansera Samsung Galaxy Gear Fit tillsammans med den högt ryktade Galaxy S5 och Galaxy Gear 2 vid deras evenemang i Barcelona.

samsung-logo

Enligt rapporten kommer Galaxy Gear Fit att mäta hälsorelaterade mätvärden och kommer med en stegräknare för att spåra de steg som tagits och andra fysiska aktiviteter samt övervaka antalet sovande timmar. Den hälsorienterade bärbara produkten kommer att konkurrera med Fitbit, Jawbone och andra som för närvarande säljer ganska bra på marknaden.

Det här är inte första gången vi hörs om en bärbar enhet från Samsung som kommer med hälsorelaterade funktioner. En liknande rapport framkom i december förra året, som nämner Samsung kommer att avslöja en sådan enhet vid Mobile World Congress i Barcelona.

Rapporten hävdar också att Samsung Galaxy Gear Fit kommer att släppa kameran, vilket kan hjälpa företaget att sänka priset.

Tja, Samsung Unpacked 5 startar den 24 februari kl 20:00 CET (GMT + 1) så se till att du inte har några andra möten. Vi uppdaterar dig med alla uppdateringar.

Källa: SamMobile

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden