SNL-appen kommer till Android

snl

snl

Tillbaka i februari var iOS-användare den lyckliga första att få en ny app som erbjöd fans av Saturday Night Live en chans att se enskilda skisser från deras arkiv med 40 års sändningar. Nu är appen tillgänglig för Android-användare också.

Det finns många klassiska skisser här, som Joe Piscopo som Ted Koppel, som tillkännagav mordet på bovete. Vem kunde glömma det? Den har också en speciell uppsättning emojis som är baserade på karaktärer från SNL-skisser. Fans kommer att älska det.

Oavsett vilken era av showen du är ett fan av, den här appen har allt du kan önska. Återupplev alla dina goda minnen från John Belushi, Dan Aykroyd, Bill Murray och resten av gänget. Eller till och med Eddie Murphy, Mike Myers, Jon Lovitz, Will Ferrell och Adam Sandler. De är alla här och du kommer sannolikt att hitta skisser du också har glömt bort.

Android-användare får äntligen sin tur i SNL-appen. Den är tillgänglig gratis från Google Play Store. Jag menar, Eddie Murphy som Gumby, Coneheads, Franz och Hans … Hur kunde du inte älska den här appen? Det ger dig timmar av underhållning. Ja, jag tycker att det är fantastiskt.

Källa Telefon Arena

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden