Sony publicerar en teaser som föreslår att något ovanligt kommer

Sony

Mobile World Congress 2014 är på väg att starta de närmaste dagarna, och många OEM-företag planerar att presentera sina kommande produkter vid det stora evenemanget.

Sony är en av dem, och den japanska operatören förväntas också avslöja några nya produkter. Nyligen publicerade Sony en teaser på sitt Twitter-konto som visar många klisterlappar, tillsammans med bildtexter som säger “något extraordinärt kommer.”

Sony

Även om teasern inte ger oss någon aning om vad Sony planerar att avslöja, men vi har hört flera rykten och läckor antydda till lanseringen av Sony Sirius, aka Z2, som har sett sin rättvisa andel av rykten. De olika färgerna i bilden kan peka mot de färgalternativ där handenheten kommer att finnas tillgänglig. Dessutom finns det foton i svagt ljusförhållanden, och det kan föreslå att handenheten kommer med en anständig kamera, är det möjligt eller förutsäger vi för mycket?

Dessutom förväntas den japanska OEM också lansera uppföljaren av Xperia Z-surfplattan, men det är bara ren spekulation. Jag antar att vi måste vänta på Mobile World Congress och se vad Sony har planerat för oss.

Källa: Twitter, GSMArena

Senaste Geeky Gadgets-erbjudanden